Редакції журналу Київ та газети Літературна Україна виселять завтра?

02 листопада 2011, 10:44
Власник сторінки
журналіст
0
1817

Згідно з судовим рішенням, через заборгованість на завтра заплановане виселення газети Літературна Україна та муніципального літературно-художнього журналу Київ з приміщення (булв. Л. Українки)

Журнал Київ, який є власністю київської громади, ось уже кілька років не має свого приміщення. Його по-дружньому прихистили колеги з газети Літературна Україна, надавши можливість колективу журналу працювати. Тепер, через заборгованість, два поважні видання залишаться фактично на вулиці. На жаль, питання не вдалось врегулювати шляхом переговорів.

Саме, тому комісія Київради з питань культури та туризму звернулась до голови Печерської районної у м. Києві державної адміністрації С. Сущенко з проханням не вживати силових заходів щодо виселення редакції поки не буде вирішене питання з наданням їй нового приміщення. Окрім того, голова комісії підкреслив, що виселення редакції, не можливе відповідно до Закону, яким забороняється відчуження приміщень, де знаходяться редакції, ЗМІ, видавництва, книгарні, підприємства книгорозповсюдження та творчі спілки.

Наша комісія розглядатиме на одному з найближчих засідань питання надання літературно-художньому журналу Київ окремого приміщення. Але від розгляду на комісії до надання приміщення можуть пройти роки
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.