Паркан -"неваляшка"

02 листопада 2011, 14:07
Власник сторінки
0
3376

Як владі одним махом позбавитись всіх проблем

Паркан навколо Верховної Ради, від якого відхрещуються всі представники влади від комунальників до апарату ВР, вчора в черговий раз знесли чорнобильці. Але паркан невідомого походження «відновився» за цю ніч на тому самому ж місці. При чому міліцейські генерали вже починають лякати наступних ініціаторів знесення ганебної огорожі тим, що за цю «порчу» будуть саджати на 7 років.

7 років, мабуть, це якийсь сакральний строк для нинішнього режиму. Тимошенко засудили до 7 років позбавлення волі… за паркан теж хочуть давати 7 років...Мабуть, всіх невдоволених їх режимом, влада збирається саджати щонайменше на 7 років, щоб не заважали та не лякали.

Але  в невдоволених ходить вже весь український народ. Чи не легше всіх тих, хто ховається за спинами озброєних міліціонерів зібрати в одному місці, обнести високим парканом, а для надійності ще й колючим дротом… Там вони зможуть надійно заховатись від українського народу на всі 7 років. При бажанні можна, звичайно, і на більше...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.