Голова КМДА О.Попов має подати у відставку, бо неспроможний виконувати обіцянки

04 листопада 2011, 16:14
Власник сторінки
журналіст
0
1548

Сьогодні, на мітингу біля незаконного будівництва в охоронній зоні Софії Київської я закликав голову КМДА О. Попова подати у відставку як людину, яка неспроможна виконувати свої обіцянки.

Лише за останній період О. Попов публічно обіцяв зупинити скандальні забудови біля м. «Театральна», на вул. Пирогова та Гончара, на Печерській площі, але жодне з цих будівництв не ліквідовано. Це означає, що О. Попов або дає обіцянки, не усвідомлюючи своїх повноважень, або має достатньо повноважень, але не користується ними. І в тому і в іншому випадку – це погана характеристика для чиновника такого рівня.

Сподіваюсь, що новий голова КМДА, проаналізувавши негативний досвід свого попередника О. Попова, зможе консолідувати зусилля місцевої і державної влади, депутатів та громадськості, щоб навести лад в м. Києві.

Нагадую, сьогодні ряд громадських організацій та політичних сил провели акцію протесту проти будівництва на вул. Гончара, 17-23, яке ведеться не лише всупереч українському законодавству, а й всупереч рекомендаціям ЮНЕСКО. Попри обіцянки чиновників всіх рангів, будівництво триває, вже розпочали будувати 5 поверх.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.