Нарешті я зрозумів Президента України

05 листопада 2011, 13:33
Власник сторінки
журналіст
0
4665

Раніше я вважав усі дії нинішньої влади безглуздими і не логічними. Тепер, нароешті, я переконався, що навіть у ВіФеЯ є своя логіка.

Президент України Віктор Янукович підписав указ, згідно з яким в Україні щороку 20 лютого, у Всесвітній день соціальної справедливості,  буде відзначення Дня соціальної справедливості. 

В указі Президента наголошується, що День соціальної справедливості в Україні проводитиметься з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій до вирішення питань соціальної справедливості та необхідності спільної побудови в Україні суспільства соціальної справедливості, а також активного впровадження в життя політики і стратегії, спрямованих на її забезпечення. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Прекрасно і символічно - хоч в один день в Україні буде соціальна справедливість! Принаймні, буде помпезно обговорюватися!!!! Ми, хто боремося за соціальну справедливість, давно знали, що в Україні, як і в більшості нецивілізованого світу, шансів на Соцсправедливість мало. Але я, принаймні, розраховуваав на місяць тиждень. Зрештою, ДЕНЬ теж непогано, бо могла ж бути година, хвилина чи секунда соціальної справедливості.

Слава великому і соціально-справедливіому ПУ!!!!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.