Куди пропали півтора бюджети Києва?

05 листопада 2011, 15:31
Власник сторінки
журналіст
0
2467

Влада Києва хвалиться тим, що повернула 1400 гектарів землі, розданої Черновецьким. Кому? Оце й не зрозуміло: землю повертають, а місто в ж...

Уявляєте - 1400 га, 140 000 соток, де кожна в середньому, як говорять експерти, 150 тис. гривень.(ціна землі в центрі офіційно доходить  до 4 тис. за кв.м,.) Це 21 млрд. гр. Бюджет Києва на цей рік з урахуванням не повного виконання складе десь 14 млрд. грн. 

Таким чином, Попов повернув Києву десь з 1,5 річних бюджетів! Молодець. Супер!!!! Тільки що нам з того? Де користь для міста? Ці віртуальні гроші переклали з кишені  черновецьких в кишеню поповських -  повз місто?  Як це відчула столиця? Може, за ці гроші побудували театр, музей чи підвищили зарплати? Ні.... Просто оголосили про черговий успіх...

Це як на рівні держави: ВВП росте на 5% у рік, "регіональні" олігархі багатшають на 50% у рік, а народ біднішає... Хто на 10%, хто на 20%, хто, як олігархи навпаки,  на 50%.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.