Янукович створив нові протези виконавчої влади

27 листопада 2011, 09:16
Власник сторінки
журналіст
0
3940

і не один

По-перше, він сам став не гарантом конституції, а керівником органу виконавчої влади, який виконує доручення самої виконавчої влади

по-друге, він перетворив Верховну Раду  та  місцеві ради (за невеликим винятком) в органи виконання свої доручень.

по-трете, суди перетворилися в неприродній рукотворний  (протез?) орган виконавчої влади.

Вітаючи сьогодні з днем народженгня головного політичного в'язня України Юлію Тимошенко, я, нажаль, мушу усвідомлювати, що очікуваний Апеляційний суд не  в змозі приймати взагалі якісь рішення, він може лише виконати прийняте за нього рішення.Адже Фактично сьогодні суди стали органами виконавчої влади, вони виконують доручення центральних владних органів, передусім Президента...

Тож, у вирішення усіх питань, треба апелювати лише до Януковича і саме йому наводити аргументи, Єдиний зрозумілий для таких осіб аргумент - опір незаконним вказівкам і незаконним планам. Такий вказівок і планів безліч.

Тому й важливо усім гуртуватися, щоб, попри усі розбіжності в поглядах, зупинити засилля виконавчих (старих і нових) структур, що вже давно нагадує диктратуру.

Сподіваюсь, такє єднання можливо у звязку з днем народженням Тимошенко. Хтось її підтримає, як політичного лідера, хтось черерез несправедливе засудження, хтось з ненависсті до диктатур, хтось зі зневаги до персони Януковича.

Я ніколи не був на  днях народження Тимошенко, а сьогодні такий шанс з'являється у кожного: о 14.00 біля СІЗО (М.Лук'янівська) збираються ті, хто не боїться. Не боїться жодного з протезу виконаввчої влади.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.