Влада хоче повчитися толерантності у громадян?

29 листопада 2011, 21:12
Власник сторінки
журналіст
0
3129

В Києві до Міжнародного дня прав людини – 10 грудня 2011 року - проводиться Перший київський форум толерантності.

 Задекларованою метою форуму є об’єднання зусиль органів влади, громадських та релігійних об’єднань, міжнародних структур, окремих активістів щодо впровадження у столичній громаді принципів толерантності.

Ймовірніше за все, цей проект задуманий як механізм популяризації голови КМДА О. Попова. Але ми, кияни, повинні використати будь-яку можливість змусити владу не чинити дій проти толерантності: заборона мітингів, встановлення незаконних парканів, що відокремлюють громадян від влади, будь-яке зневажливе ставлення до ініціатив громадських активістів тощо.

У форумі візьмуть участь представники громадських об’єднань, релігійних та національно-культурних громад, експерти у галузі етнополітики, керівники органів влади та представники міжнародних організацій.

Наша влада не може вчити толерантності, але, можливо, вона ще здатна сама цьому навчитися у громади. Влада має толерантно ставилась до киян, а не вважати, що кияни мають толерантно ставитись до неї.

Акредитацію участі в заході проводить Головне управління справ релігій та національностей. Вартість заходу – 80 тис. грн., але грошей в бюджеті поки не виділили. Місцем проведення ймовірніше за все буде колонна зала Київради.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.