На лобі у Януковича з'явиться мітка "Юлі - волю"

01 січня 2012, 15:57
Власник сторінки
журналіст
0
14054

Якщо чесно, то вона вже з'являлася, але ніхто не помітив. Далі буде...

Політики і бізнесмени дуже бояться лазерних міток у себе на лобі чи в районі серця, адже це може означати, що снайпер готується до постріла. Але до пострілів вони готові: у них є ціла армія надійних, як українська криця, майорів мельниченків, що самовіддано охороняють можновладців і їх таємниці.

Але час минає, і виявляється, що точка-мітка не така страшна, як текст-мітка. Приміром, Юлі-волю. цього тексту влада боїться, як чорт ладану.

В новорічну ніч такий текст з'явився не лише на чолі Януковича під час трансляції звернення до українського народу, що мало хто помітив, а й на стелі Незалежності, що радісно зустріли тисячі киян, як і привітання Юлії Тимошенко, які на плакатах продемонстрували ті. хто прийшов на святковий концерт.

Наслідок акції вияву своїх поглядів такий: 2-х хлопців, що, як кажуть, транслювали цей електронний текст на споруди на майдані, затримали люди у формі, але через 3 години відпустили, бо насправді ніякий закон не забороняє людям висловлювати свої поюбажання.

Опозиція змінює форми протесту. Трирядова стіна "Беркуту" не спроможна боротися ані з лазерними проектами, ані з Фейсбуком. Поліцейського не поставиш біля кожного вікна і на кожній інтернет-сторінці. Або вони змусять нас доносити одне на одного, як це було за совєтів, або їм доведеться звикнути до того, що на лобі Януковича незмивною плямою значитиметься "Юлі - волю". Це клеймо на ньому тепер назавжди...


P.S. Як мені стало відомо з першоджерела, трансляція тексту відбувалася з номера готеля "Козацький", якій орендував нардеп Андрій Павловській. Захищаючи своїм депутатським імунітетом номер, він там перебував з 22.00 аж до інциденту з правоохоронцями. Після того, як міліція увірвалась в номер, порушуючи Закон, і змусила виключити проекційне обладнання, нардеп і двоє помічників покинули приміщення. Невдовзі, вже поза межами номера, коли ніби-то інцедент вже було вичерпано, коли А.Павловський і помічники пішли в різних напрямках, правоохоронці затримали двох хлопців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.