Театр, врятований журналістами, робить акцію-відповідь

19 січня 2012, 18:59
Власник сторінки
журналіст
0
2012

Приємно, що театр не забув тих, хто його врятував.

28 січня 2012 року Муніципальний театр «Київ», що був врятований активною позицією засобів масової інформації від свавілля київської влади, яка не планувала фінансувати цей театр в 2012 році, вирішив показати себе у всій красі представникам ЗМІ.

В Києві так мало театрів, що кожен з них на вагу золота. Фінансовий тиск на один з чотирьох театрів Лівобережжя вразив і журналістів, і депутатів, які в останній момент прийняття київського бюджету все ж проголосували за фінансування театру «Київ».

Муніципальний театр «Київ» - один з наймолодших, він створений рішенням Київради у 2004 році. Театр знаходиться в колишньому приміщенні кінотеатру «Краків» на вул. Русанівська Набережна, 12. Сьогодні там працює 3 зали, чого немає в жодному іншому київському театрі.

Журналісти побачать прем’єру вистави «Fantasy з життя саксофоніста», яка на думку театрознавців є однією з найбільш модернових, із використанням найоригінальніших технічних засобів.

Перед виставою о 18.00 відбудеться круглий стіл з керівництвом театру і акторами, екскурсія по театру.

Приємно, що театр не забув тих, хто його врятував.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.