Киян підкуповують, повертаючи вкрадене

16 лютого 2012, 07:58
Власник сторінки
журналіст
0

Сьогодні, готуючись до виборвів, Київрада готується збільшити допомогу малозабезпеченим киянам у 20 разів.

 Про це йдеться у проекті рішення, яке передбачає збільшення фінансування за програмою «Турбота. Назустріч Киянам» з 20 мільйонів гривень до більше ніж 400 мільйонів.Як на мене, таке правильне збільшення видатків перед виборами - не турбота про киян, а спроба їх підкупити. 

Це їхні гроші, які в них же забрали. Ті кияни, що отримають допомогу за цільовою програмою, можуть вважати, що влада просто повернула їм борг. Влада акумулювала гроші, щоб видати їх людям ближче до виборів

Минулого року була ухвалена низка рішень, які суттєво обмежили можливості надання допомоги тим, хто на неї має право. Влада акумулювала ці гроші, щоб видати їх людям ближче до виборів. Головне, щоб українці, коли будуть приймати ці гроші, розуміли, що це їхні ж гроші, які в них же забрали, а тепер з метою підвищення рейтингу не рейтингової політичної сили роздадуть..

Раніше політологи заявляли, що влада готується до проведення дострокових виборів міського голови Києва улітку. Висловлювалися також припущення, що це може відбутися одночасно з виборами до Верховної Ради. На думку експертів, єдиним можливим кандидатом від Партії регіонів на посаду мера столиці є Олександр Попов.

Це з мого коментаря "Свободі"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.