Щодо узвозу Попов помилився в 50 разів

20 квітня 2012, 08:52
Власник сторінки
журналіст
0

Точнніше - в 56+

Більше половини будинків на Андріївському узвозі є власністю громади Києва і лише 44% належать до приватної власності.

Отже, О. Попова, який нібито не може впливати на хід подій на Андріївському узвозі, оскільки 99% його будинків розпродано,  а відтак він впевнений, що у власності громади лише 1%, просто дезінформували його ж підлеглі)))

З 36 будівель Андріївського узвозу 16 будинків та їх флігелі знаходяться в приватній власності, а 20 будинків (тобто 56%) належать громаді Києва. Більше того, частина цих об’єктів може бути повернута до міської власності в судовому порядку. Якщо від КМДА приховують таку інформацію, то я готовий її надати йому офіційно.

Але незважаючи на те, в якій власності знаходяться будівлі чи земельні ділянки Андріївського узвозу, будь-які роботи на цій вулиці заборонені. Адже Андріївський узвіз є частиною заповідника Стародавній Київ, є вулицею-пам’яткою, а частина Андріївського узвозу підпадає під охоронну зону Софії Київської. 

Тож київська влада не лише може, але й мусить впливати на процеси, які відбуваються на Андріївському узвозі. Оскільки в тому, що 56% узвозу, як і решта відсотків, знаходиться в жахливому стані, є безпосередня вина нинішнього керівництва КМДА та його попередників. 

Я закликаю громадських активістів не слухати сльозливі та безпорадні заяви чиновників, не співпрацювати із ними, а вимагати законної реалізації прав громади. Сподіваюсь, саме з таких позицій пройде й завтрашня акція по захисту узвоза, що розпочнеться о 12.00. Сам прийду і вас запрошую.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.