Рімейк абсурду

20 квітня 2012, 16:00
Власник сторінки
0
1324

Суддя,заборонивши фото та відеозйомку процесу, підтримав вимогу прокуратури возити Тимошенко на судові засідання на ношах

Завершився другий день попереднього розгляду рімейку жахів та абсурду судилища над Тимошенко. Після доби  консультацій із замовниками справи, черговий кірєєв на прізвище Садовський  відхилив всі клопотання захисту без будь-якої аргументації та пояснень.

При цьому він, заборонивши фото та відеозйомку процесу, підтримав вимогу прокуратури не звертати увагу на здоров'я Тимошенко і возити її на судові засідання на ношах, призначивши продовження цього фарсу на суботу, 28 квітня.

На жаль, ні в кого і не було сумнівів, що вся судова система в Україні перетворилась на брудний кривавий конвеєр по обслуговуванню  замовлень Адміністрації президента, готовий працювати без вихідних і святкових днів цілодобово.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.