Я закликав чиновників ЄС бойкотувати Євро в Україні

11 червня 2012, 09:20
Власник сторінки
журналіст
0
3215

тому й сам, маючи квитки, не піду на стадіон

Мені, як депутату Київради,  передбачено квитки на сьогоднішню гру збірної України з Швецією (ми - опозиція-  не голосували за таке рішення київської влади), я, як людина, що закликала урядовців ЄС не їхати на Євро і не сидіти на одному стадіоні з Януковичем, не можу сам іти на стадіон., хоча дуже хочу))) Але принципи вищі за бажанння! 

Нагадаю, що опозиція не лише гостро критикує владу, не лише не користується можливостями, які є у представників влади щодо вирішення різноманітних проблем, а й відмовляється від нагород ( депутати-оопозиціонери з фракції Батьківщина та Удар в Київради  відмовилися від пам'ятної медалі зо 1530-річчя Києва), а ось тепер я підтверджую щирість своїх закликів і повідомляю про відмову від присутності на стадіоні.

Гру дивитимуся з друзями і побратимами. Бажаю нашій збірній успіху. 

P.S. Квиток не пропав, я його подарував синові людини, що активно працює з комісією з питань культури, а податок на подарунок, безумовно, я заплачу...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.