На карті Києва може з’явитись нова "гаряча точка"

30 липня 2012, 10:26
Власник сторінки
журналіст
0
821

...скоро

Національний історико-архітектурний музей «Київська фортеця» може стати новою «гарячою точкою» столиці.

Зміна керівництва музею наводить на певні побоювання.

Як правило, зміна керівництва відбувається для того, щоб до влади прийшли люди, які не дуже сильно будуть захищати певні об'єкти.

Колишні керівники музею були компромісними чиновниками, вони трохи воювали, трохи не воювали, перебуваючи під загрозою звільнення, але, в крайньому випадку, ми отримували інформацію про їхні проблеми і якось допомагали їм боротися.

Коли є слухняний директор, на нього можна звалити всю вину. При цьому кияни будуть позбавлені можливості дізнатися, що насправді відбувається в музеї і в них буде складатися враження, що все добре.

Нагадаю, 17 липня 2012 року звільнили з посади директора Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця» В’ячеслава Кулінича. Згодом стало відомо, що в нього відібрали урочисто подаровану квартиру до Дня працівника культури.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.