З‘їзд відбувся

30 липня 2012, 17:35
Власник сторінки
0
1453

До закінчення агонії цієї влади залишилось три місяці...

Ця тимчасова влада все робила, щоб зірвати нам з‘їзд – з‘їзд Об‘єднаної опозиції «Батьківщина». Спочатку вони призначили судове засідання у Харкові саме на, озвучений за декілька місяців, день з‘їзду. Після того, як ми перенесли з‘їзд, виявилось, що більшість перенесла вже позачергове засідання Верховної Ради. Нам навіть відмовляли в можливості орендувати приміщення для з‘їзду.

Але, що не робиться, все на краще. З‘їзд відбувся. Ми зібрались на подвір‘ї перед партійним офісом. Свобода та простота формату нашого з‘їзду мені нагадали козацьку раду, де з ХV століття вирішувались  найважливіші та найпринциповіші для козаків питання.

Ми почали о восьмій, закінчили о дев‘ятій. Провели з‘їзд Об‘єднаної опозиції без зайвих слів, без зайвих виступів. Одразу ж по закінченню, потужною колоною  пішли на  Верховну Раду, де свої дні доживає в агонії антиукраїнська пропрезидентська більшість. Дякую всім, хто зміг приєднатись до нас там.

Обіцяю, весь той законодавчий бруд, який залишиться після них, ми обов‘язково вичистимо із законодавчого поля України. До закінчення їх агонії  залишилось три місяці.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.