Лікарню в центрі Києва підпалили?

31 липня 2012, 08:45
Власник сторінки
журналіст
0
728

Заради нової висотки?

Сьогодні ЗМІ повідомило, що 31 липня о 07.00 у п’ятиповерховому житловому будинку на Пушкінській, 22-а, ліфт із пасажиркою впав у шахту і загорівся.

Насправді йдеться про  лікарню ендоринології та обміну речовин (Пушкінська, 22 а, яку давно хотіли виселити і зруйнувати разом з майстернями оперного театру, які знаходяться поруч, тощо.  Т

Жителі сусідніх будинків переконані, що це підпал, як і свого часу на вул. Али Тарасової, тощо. Мовляв, цей будинок давно хотіли знести і побудувати висотку. І ось тепер підпалили, потім розберуть і звільнять місце для будівництва в дворі 20 будинку. Річ і тім, що завезти будівельну техніку в цей двір можна лише з одного - знищивши споруду лікарні. Жителі переконують, що план забудови винощується давно. Нову будову відділятиме від так званого Музея історії Києва лише один будинок.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.