У Київській фортеці штурмують кабінет директора

15 серпня 2012, 09:54
Власник сторінки
журналіст
0
1177

Зараз намагаються силою відкрити кабінет директора В. Кулініча.

Зараз намагаються силою відкрити кабінет директора В. Кулініча. Про це мене повідомили працівники Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця».

Кулініч в судовому порядку скасовує рішення щодо свого звільнення, яке відбулось під час його перебування на лікарняному. Перше засідання суду вже відбулось фінальне відбудеться днями. 

Оскільки остаточне рішення про те, чи було звільнення В. Кулініча законним, чи ні має бути за кілька днів, я не розумію чому так поспішно намагаються заволодіти його кабінетом. Зрештою, це може дати підстави для нових судових з'ясувань, особливо вразі, якщо зникнуть чи постраждають якісь речі опального директора. Я закликаю обидві сторони до зваженості і не робити ніяких поспішних дій до остаточного вирішення питання в суді

P.S. 17 липня 2012 року звільнили з посади директора Національного історико-архітектурного музею "Київська фортеця" В'ячеслава Кулінича. Згодом стало відомо, що в нього відібрали урочисто подаровану квартиру до Дня працівника культури.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.