Три моїх приводи поговорити про УДАР

16 вересня 2012, 05:31
Власник сторінки
журналіст
0
2438

Ми вже бачили чимало ідеологічних «противсіхів»

Вчора сталися три реч;

1. Віталій Кличко на президентському саміті в Ялті сказав, що боротиметься не лише з владою, а й опозицією, 

2. Минув місяць, як я віддав своєму опоненту по округу від Удару проект декларації про спільні дії проти влади в окрузі і досі не отримав відповіді,

3. На моїй сторінці у ФБ з'явився представник мого ударівського опонента, який почав писати пропагандистські заяви, певно, агітуючи мене за Удар.

Оскільки усе співпало, я й вирішив викласти деякі думки з приводу подій, що розгортаються на виборах...

З великою повагою ставлюся до Віталія Кличка. Але сьогодні, коли йде боротьба за саме існування нашої країни, ми повинні бути терпимими одне до одного, об'єднуватися заради перемоги над тими бандитами, що зараз при владі....

Ви говорите, про помилки опозиції. Вони є. Вочевидь, політики, як і усі люди не ідеальні… Я знаю безліч помилок Кличка-політика, чимало їх, звичайно,  і у Тимошенко, Яценюка, Гриценка тощо. Але зараз не час хизуватися цими "знаннями помилок", а консолідувати зусилля.  Адже усі ці помилки не порівняти з тіє безліччю навмисних злочинів, що творить Янукович і його приспішники. 

9 політичних реально опозиційних партій об’єднались в боротьбі з владою, чим довели, що для них перемога важливіша за амбіції. Безумовно, це ж має зробити і УДАР.  На жаль, сьогоднішня політика УДАРА дає шанс посилитися владі....  Виступаючи в  Ялті, Кличко сказав, що буде боротися і з владою, і з опозицією…  Ми вже бачили чимало таких ідеологічних «противсіхів». Вперше я задумався, а раптом це не помилка великого спортсмена, а план? Вірю, що події найближчих днів розвіють мої сумніви….

Я переконаний, що і лідери Об'єднаної Опозиції, і Удару повинні сісти за стіл переговорів і вирішити питання мажоритарників. Я зроблю все, щоб виграти у себе на 217 в.о. і без цієї домовленості, адже у мене слава Богу найвищий в окрузі рейтинг. Але в умовах тотальних фальсифікацій можуть бути прбоблеми у кожного. Тому усі, хто проти влади мають знятися на користь найбільш  рейтингового кандидата - це йдеться не лише про наш округ, де ситуація на мою користь, а й про інші округи, де, можливо, ситуація не така однозначна.

 Я не збираюсь обговорювати мого опонента від Удару по округу. Розумію, як складно йому боротися, витрачати сили і ресурси, залишаючись…. З різних причин рейтинг представника Удару третій. Питання не в його особистих рисах, а питання в тому, що заради спільної перемоги над клікою, що нищить країну, ми повинні консолідуватися...  Я в перший день виборчої кампанії заявляв, що готовий знятись на користь представника Удару, якщо його рейтинг виявиться вищим.... Сам обіцяв бути помічником і агітувати за нього у разі зняття...  На жаль, зустрічної заяви я не почув.

Чи подумали лідери наших партій, як почуватимуться ті, хто за підсумками виборів опиниться третім? Як почуватиме себе мій опонент, якщо переможе на Оболоні мільйонер і чиновник уряду Азарова - Вільдман, обігнавши мене на кілька підтасованих голосів? Чи не буде це для нього великою політичною ганьбою?

Лідери, не мучте людей! Дайте нам шанс діяти разом проти спільного ворога – Януковича. 9 політичних сил консолідувалися. Віталій Кличко може округлити цю цифру, перетворивши її в 10. Тоді б точно у влади не було шансів, а по Києву ми спільно перемогли б у всіх 13 мажоритарних округах!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.