В Києві з’явиться шість нових «мистецьких» вулиць

17 вересня 2012, 13:00
Власник сторінки
журналіст
0
996

Комісія Київради з питань культури та туризму підтримала найменування нових вулиць у Дарницькому та Подільському районі Києва.

Часом виникають суперечки щодо перейменування вулиць, це складне питання, яке потребує детального вивчення. Питання щодо найменування нових вулиць приємніше, тому я як голова комісія радий, що було враховані наші побажання і нові вулиці столиці носитимуть імена видатних українців.

В Дарницькому районі з’являться вулиці на честь: відомого театрального режисера, лауреата Національної премії України ім. Тараса Шевченка Сергія Данченка, видатного українського скульптора, сценариста Івана Кавалерідзе та українського художника-графіка, автора перших українських державних знаків (банкнот і поштових марок) Георгія Нарбута.

У Подільському районі Києва нові вулиці носитимуть імена: видатного українського письменника Бориса Антоненка –Давидовича, відомого українського письменника-шістдесятника, режисера, актора Миколи Вінграновського та українського прозаїка, поета Миколи Хвильового.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.