Міст на Поштовій площі демонтували без дозволу

18 вересня 2012, 08:51
Власник сторінки
журналіст
0
657

Очевидно, що дозвільних документів на демонтаж мосту не було

Рішення про списання вже демонтованого тиждень тому мосту через Набережне шосе на Поштовій площі прийматимуть тільки на найближчій сесії Київради 20 вересня 2012 року.

Влада знову і знову наступає на ті самі граблі: зносить все і вся без дозволів та попередження, і лише потім сама собі видає на це дозволи. А Поштова площа у цьому плані взагалі стала Клондайком: все почалося зі скандального знесення пам’ятки - садиби Казанського. З того часу все що діється на Поштовій викликає скандали, адже відбувається з порушенням: початок реконструкції зі зведенням розв’язки без дозволу ГУ охорони культурної спадщини та без затвердженого проекту реконструкції, знесення пам’ятника загиблим морякам Дніпровської флотилії без дозвільних документів, тепер міст. Такі дії влади сміливо можна назвати злочинами.

На сесію Київради винесений проект рішення «Про надання дозволу комунальному підприємству по ремонту, утриманню мостів та шляхів м. Києва «Київавтошляхміст» комунальної корпорації «Київавтодор» на списання пішохідного мосту через Набережне шосе на Поштовій площі, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Києва».

Влада настільки зневажливо ставиться до киян та закону, що дозволяє собі привселюдно ігнорувати процедуру, розуміючи, що суди і Прокуратура ніяким чином не покарають їх. А громадськість, на жаль, продовжує сподіватися, що проблеми міста замість нас киян вирішить хтось інший. 

Я звернувся до Прокуратури з вимогою надати інформацію чи були дозволи на знесення мосту на Поштовій площі на момент його демонтування. Та чи не носять ці дії характеру недбальства чи інших службових злочинів.

Очевидно, що дозвільних документів на демонтаж мосту не було, враховуючи проект рішення, що лише вноситься на розгляд депутатів Київради. Але все ж цікаво, яке виправдання для влади придумає Прокуратура.

Пішохідний міст, що з’єднував Поштову площу з річковим вокзалом, знесли у зв’язку з реконструкцією площі. Відповідна інформація у ЗМІ з’явилася 10.09.2012.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.