Щодо "чорнухи" в останні передвиборчі дні

19 жовтня 2012, 09:38
Власник сторінки
журналіст
0
1028

Коли «чорнуху» розміщують «жовті сайти», це абсолютно зрозуміло...

Коли «чорнуху» розміщують «жовті сайти», це абсолютно зрозуміло. Гірше, коли «чорнуху» розміщують інформаційні джерела, які викликають повагу.

Усім медійникам відомий анекдот, в якому чоловікові, який має лише сина, пропонують спростувати інформацію, що його неіснуюча донька – повія. За таким принципом побудовано і публікацію, спрямовану проти мені, й інші - проти різних опозиційних кандидатів, що заполонили ЗМІ.

Розумію, що останній тиждень перед виборами найбільш важливий. Тому саме в цей тиждень з’являється безліч брудних замовлень проти найрейтинговіших кандидатів. 

Зважаючи на це, прошу колег-журналістів пам’ятати, що вибори закінчуються, а життя продовжується! Особливо прошу керівників видань звернути увагу на те, що певні рекламні матеріали на їхніх ресурсах з’являються як антиреклама проти певного кандидата, тому вони мають оплачуватися з передвиборчих рахунків інших кандидатів. Якщо оплата здійснюється не таким шляхом, то йдеться про відверте порушення передвиборчого законодавства. 

До виборів залишилося кілька днів. Це будуть найважчі в інформаційному плані дні. Але саме ці дні дають можливість ЗМІ заробити чималі гроші. Давайте все ж спробуємо, якщо ми вважаємо себе порядними журналістами, відмовитися від тижневих надприбутків, від джинси та від паплюження один одного!

І хоча ці вибори справді виявилися найбруднішими, прибирати після них доведеться не комусь іншому, а саме нам.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.