Книжковий ринок на Петрівці знесуть

01 листопада 2012, 12:44
Власник сторінки
журналіст
0
1712

...заради будівництва багатофункціонального торгово-розважального комплексу та паркінгу

Книжковий ринок на Петрівці знесуть заради будівництва багатофункціонального торгово-розважального комплексу та паркінгу.

Про це йдеться у проекті рішення, що внесений до порядку денного пленарного засідання Київради. 

Оболонь перетворилася у район торговельних та розважальних комплексів: ТРЦ Метрополис, Дивосвіт, ТРЦ «Караван», ТРЦ «Блокбастер», ТРЦ «Dream Town», не враховуючи безмірну кількість звичайних ТЦ. Наразі знову замість того, щоб облаштувати в районі парк, де оболонці могли б з користю проводити час на свіжому повітрі, людей заганяють у черговий розважальний центр, щоб вони витрачали там гроші.  Але в даному випадку комерційники хочуть позбавити киян ще й духовного розвитку, зруйнувавши найбільший книжковий ринок з дуже демократичними цінами.

Йдеться про проект рішення Київради «Про поновлення товариству з обмеженою відповідальністю «Книжковий ринок» договору оренди земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування багатофункціонального торгово-розважального комплексу та паркінгу з поетапним знесенням будівель і споруд ринків і виконанням благоустрою прилеглих територій на просп. Московському, 10 в Оболонському районі м. Києва».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.