"Передвиборчі" дитячі майданчики можуть бути небезпечними?

05 листопада 2012, 13:08
Власник сторінки
журналіст
0
1115

Я вимагаю перевірити дитячі та спортивні майданчики

Я вимагаю перевірити дитячі майданчики побудовані в передвиборчий період на безпечність та придатність до використання.

Мене бентежить дві проблеми: перша - щоб ті дитячі і спортивні майданчики, які набудували кандидати-мільйонери у передвиборчу кампанію, відповідали технічним, екологічним та будівельним нормам як об’єкти для дітей.

Друга – щоб влада не почала вводити в експлуатацію і ремонтувати об’єкти, що вже ввели і відремонтували кандидати в нардепи. Оскільки ці майданчики існують реально, але не за документами, то влада може скористатися нагодою і повторно «побудувати» їх за бюджетні гроші. Щоб цього уникнути, вкрай необхідно провести моніторинг новозбудованих кандидатами дитмайданчиків та взяти їх на облік, аби не допустити відмивання на них коштів з міського бюджету.

Я звернувся до голови КМДА О. Попова з вимогою надати доручення відповідним службам перевірити чи проходили сертифікацію дитячі майданчики, які були побудовані в передвиборчий період. Провести санітарно-епідеміологічну експертизу майданчиків на наявність чи відсутність хімічних речовин, що шкодять дітям, які гратимуть на них, та навколишньому природному середовищу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.