Оболонцям повернуть прибирання

06 листопада 2012, 07:28
Власник сторінки
журналіст
0
738

У під’їздах будинку на просп. Героїв Сталінграду, 15-Б нарешті почнуть прибирати...

У під’їздах будинку на просп. Героїв Сталінграду, 15-Б нарешті почнуть прибирати.

За моїм зверненням щодо приведення до належного санітарного стану будинку на просп. Героїв Сталінграду, 15-Б була створена комісія за участі Оболонської райдержадміністрації та санітарно-епідемілогічної станції Оболонського району, які за  присутності мешканців будинку здійснили перевірку санітарного стану під’їздів та прибудинкової території зазначеного будинку.

Комісія підтвердила, що санітарний стан під’їздів в згаданому будинку незадовільній та антисанітарійний, а дератизація та дезінфекція не проводиться. На прибудинковій території не покошена трава, не вивезено повалені та зрізані дерева.

Будинок на  просп. Героїв Сталінграду, 15-Б знаходиться на балансі та обслуговуванні житлово-будівельного кооперативу «Зв’язківець», який на підставі статуту здійснює експлуатацію і ремонт належного йому житлового будинку та утримання прибудинкової території за рахунок коштів кооперативу на засадах самооплатності.

Тому Оболонською райдержадміністрацією надано доручення голові правління ЖБК «Зв’язківець» вжити заходів щодо усунення виявлених недоліків та привести під’їзди будинку і прибудинкову територію в належний санітарний стан.

Нагадаю, будинок на просп. Героїв Сталінграда, 15 Б вписаний ЖЕКом в перелік будинків, які нібито відмовилися від прибирання сходових клітин. Хоча насправді дана послга була викреслена з переліку без узгодження відповідних дій з його мешканцями. Водночас, протягом року жителі отримують квитанції на сплату відповідних послуг.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.