Під час реконструкції Андріївського узвозу була знищена будівля (Фото)

06 грудня 2012, 14:42
Власник сторінки
журналіст
0
858
Під час реконструкції Андріївського узвозу була знищена будівля (Фото)

Скільки ще скелетів в шафі приховує влада ?

Під час реконструкції Андріївського узвозу була зруйнована будівля на Андріївському узвозі, 30-б.

Про це стало відомо на засіданні комісії Київради з питань культури та туризму під час обговорення питання щодо надання земельної ділянки на Андріївському узвозі, 30-б для створення галереї мистецтва. Як виявилося, передати приміщення мисткині не можливо через те, що його зруйнували.

Скільки ще скелетів в шафі приховує влада як наслідок реконструкції Андріївського узвозу? Нещодавно до мене зверталися робітники, що здійснювали реконструкцію, але досі не отримали кошти на виконану роботу. Тепер з’ясувалося, що замість реконструкції і покращення стану будівель узвозу, одну з них взагалі знищили.

Я звернувся до голови КМДА О. Попова з вимогою повідомити на підставі яких дозволів була знищена будівля на Андріївському узвозі, 30-б. Якщо відповідних дозволів не існувало, то покарати винних. 

Крім того, я наполягаю на необхідності вжити невідкладних заходів щодо відновлення зруйнованої будівлі. 

Сподіваюся, що мистецька галерея, яка діятиме в цьому приміщенні вплине на арт-життя Андріївського узвозу.

Комісія погодила надання земельної ділянки площею 30 кв. м за умови погодження цього землевідводу з ГУ охорони культурної спадщини.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.