Вимагаю від ЦВК передати виборчу комп’ютерну техніку школам

10 грудня 2012, 14:02
Власник сторінки
журналіст
0
438

Відповідно до законодавства зазначена техніка мала використовуватись лише на цьогорічних парламентських виборах.

Я звернувся до ЦВК з проханням передати школам відеокамери та комп’ютерну техніку, що використовувалась під час виборів на виборчих дільницях.

Відповідно до законодавства зазначена техніка мала використовуватись лише на цьогорічних парламентських виборах. Подальше її збереження в адміністраціях, як це відбувається зараз відповідно до рішення ЦВК, не має ніякого сенсу і є абсолютно безглуздим. Ця техніка вже ніколи не знадобиться на виборах. Навіть якщо буде прийнято рішення використовувати її на президентських виборах 2015 року, то за цей час вона все одно застаріє. А якщо ці три роки технікою користуватимуться школи, то вона хоч принесе для них користь.

Варто зазначити, що на придбання техніки для виборів з держбюджету було виділено 1 млрд. грн. Оскільки на виборах здебільшого саме школи використовувались в якості виборчих дільниць, то до них був підведений Інтернет. Тому згадана техніка може використовуватися школярами дуже ефективно. 

Головне, щоб не сталося так, що ноутбуки віддадуть директорам шкіл і вони гратимуть на них в «Косинку» чи «Тетріс».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.