Виступаю за створення широкого міжфракційного демократичного об'єднання

12 грудня 2012, 08:26
Власник сторінки
журналіст
0
574

У це велике міжфракційне об'єднання увійшли б і три політичні опозиційні сили, і деякі мажоритарники...

Я вже написав заяву про вступ до фракції «Батьківщина» . Але я прибічник, чесно кажучи, того, щоб у Верховній Раді якомога швидше було створене демократичне об'єднання. Для мене, як для прихильника демократії і опонента нинішньої влади, важливо не те, входиш ти до «Батьківщини», до «Свободи» чи «УДАРу», чи ти позафракційний. Головне, щоб ти входив до цього демократичного пулу і протистояв владі незалежно від того, яка це буде фракція.

У це велике міжфракційне об'єднання увійшли б і три політичні опозиційні сили, і деякі мажоритарники, які з певних причин не можуть входити в ту чи іншу політичну силу. 

Адже, як приклад, я чув заяву Донія про те, що він готовий максимально співпрацювати з «УДАРом», який його підтримав, але не готовий входити до фракції «УДАРу». Таким чином, буде якась кількість мажоритарників, які могли б напряму увійти в це демократичне об'єднання.

Поки що таке об'єднання не створюється. Але він сподівається, що воно напевне буде створено у форматі «Батьківщина»-«Свобода»-мажоритарники, оскільки така попередня домовленість була. 

На жаль, від «УДАРу», поки що, ми чули тільки, що він готовий приєднатися до спільного плану дій, але не до створення надструктури.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.