12 нардепів створили Столицю України

14 грудня 2012, 07:17
Власник сторінки
журналіст
0
1660

Ініціатива створення такого об’єднання виникла у кандидатів в народні депутати від Об’єднаної опозиції ще у передвиборчий період...

У Верховній раді України зареєстровано міжфракційне об’єднання «Столиця України».

Ініціатива створення такого об’єднання виникла у кандидатів в народні депутати від Об’єднаної опозиції ще у передвиборчий період. Звичайно, створити його вдалося тільки сьогодні, після обрання голови ВРУ, коли й запрацював секретаріат оновленого Парламенту. Сподіваємося, що «Столиця України» стане набагато більшою. 

Об’єднання створюється для відтворення в Києві справжнього самоврядування, виходячи з принципів Магдебурзького права. Тому МДО «Столиця України» наполягатиме на: відродженні районних рад та обранні Київського міського голови у два тури, на кшталт виборів Президента, на забороні неправомірних вилучень із київського бюджету на користь Державного, на демонополізації послуг Київенерго, Київгазу та Київводоканалу, на зосередженні коштів київського бюджету на підтримку працівників бюджетних установ, на ремонті та утепленні будинків, на облаштуванні міжбудинкових територій, на створенні та облаштуванні парковок та дитячих майданчиків та багато іншому.

Ми встановили обмеження для вступу до нашого об’єднання обов’язковим проживанням в Києві не менше 10 років для того, щоб в цьому об’єднанні були ті люди, які реально знають і розумію проблеми Києва та шляхи їх вирішення.

До об’єднання крім мене увійшли: Володимир Бондаренко, Дмитро Андрієвський, Ксенія Ляпіна, Віталій Ярема, Сергій Терехін, Леонід Ємець, Андрій Іллєнко, Олександр Чорноволенко, Володимир Яворівський, Володимир Арєв, Микола Катеренчук та Олесь Доній. 

На час створення об’єднання керівником його призначається народний депутат України В.Бондаренко, який переміг в Святошинському 219-му мажоритарному окрузі Києва з найвищим показником прихильності людей – понад 44% голосів.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.