Гімн Києва винесуть на референдум

17 грудня 2012, 08:21
Власник сторінки
журналіст
0
594

Іншого виходу, крім проведення референдуму, я не бачу...

Для визначення Гімну міста Києва необхідно провести референдум.

Відповідну ініціативу - провести у 2013 році референдуму щодо обрання гімну Києва, вже підтримав Департамент культури і комісія Київради з питань культури та туризму.

Питання визначення Гімну Києва вже понад два роки висить у повітрі, тому треба якомога швидше провести референдум та визначитись з головною піснею столиці. Іншого виходу, крім проведення референдуму, я не бачу. 

В березні 2010 року був проведений конкурс, в якому не було знайдено переможця щодо визначення пісні-символа столиці між піснями «Як тебе не любити, Києве мій» І. Шамо на вірш Д.Луценка та «Київського вальсу» П.Майбороди на вірш А.Малишка. Тому я висловив пропозицію визначитися з піснею-символом столиці під час проведення виборів до органів місцевого самоврядування за допомогою референдуму.

На референдум будуть винесені дві зазначені пісні про Київ. Сподіваюся, що пісня-переможець буде затверджена Київрадою як офіційний Гімн столиці України.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.