Озеро Вербне приведуть до ладу

19 грудня 2012, 08:09
Власник сторінки
журналіст
0
570

Навколо озера Вербне на Оболоні відновлять благоустрій території...

Навколо озера Вербне на Оболоні відновлять благоустрій території.

Така відповідь надійшла від КМДА на мою вимогу терміново привести до належного стану територію навколо озера Вербне в Оболонському районі м. Києва, яке автомобілісти перетворили на паркову. Проти захаращення території озера виступили мешканці вул. Приозерної, 4, 6, 8 та 8 а Оболонського району.

Як запевнили мене в КМДА, представниками відповідних органів було здійснено виїзну нараду на місце події, на основі якої було підготовлено протокол доручень, згідно з якими вже проводяться відповідні заходи направлені на облаштування благоустрою території озера Вербне.

За словами КМДА, на сьогодні відповідними службами проводяться роботи по встановленню шлагбауму для унеможливлення заїзду автотранспорту до озера Вербне та прибирається сміття. 

КП «Плесо» здійснює роботу по утриманню в належному санітарному стані прибережної захисної смуги. КП ШЕУ Оболонського району проводить роботи щодо встановлення загороджувальних елементів та направляючих огорож на балансовій території вздовж просп. Московського та вул. Л.Гавро для унеможливлення заїзду до озера. КП УЗН Оболонського району проводить роботи щодо встановлення загороджувальних елементів на балансовій території навколо озера Вербне, а також роботи по приведенню території до належного санітарного стану.

Озера – головна цінність та перлина Оболоні. Ми зробимо все можливе, щоб ці озера з помийних ям перетворилися, у чисті та придатні для відпочинку киян місця. 

Нагадаю, 13 листопада, в озері Опечень на Оболоні (поблизу озера Вербне) потонув автомобіль. А в червні в Харківській області в річці Оскіл співробітники рятувально-водолазної служби міста Куп'янськ виявили на глибині чотирьох метрів автомобіль з трупом водія. Тому я наголошую на необхідності облаштування прибережних територій у Києві в тому числі й парканами, які захистять не лише людей від автомобілів, але й автомобілістів від подібних ситуацій.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.