Знайдено вихід як надати Вітальні Козловського статусу національний

20 грудня 2012, 10:17
Власник сторінки
журналіст
0
567

...приєднавши до Театру оперети

Творчу вітальню майстрів оперного та балетного мистецтва «Духовна спадщина» ім. Івана Козловського приєднають до театрально-видовищного закладу культури «Київський національний академічний театр оперети».

Відповідний проект рішення Київради щодо реорганізації закладу культури «Творча вітальня майстрів оперного та балетного мистецтва «Духовна спадщина» імені Івана Козловского підтримала комісія Київради з питань культури та туризму. 

Відповідно до проекту рішення Творчу вітальну реорганізують шляхом приєднання до Театру оперети за умови збереження цільового призначення цього приміщення як закладу культури. 

Я звертався до Президента з проханням надати Вітальні статус «національного» закладу, що дало б змогу збільшити його фінансування в тому числі і заробітну плату. Але, на жаль, відповіді я так і не дочекався. Так виникла моя власна ідея, як надати Вітальні високий статус – національний, і більш надійний захист як театрального закладу. Вітальня ім. Козловського, швидше за все, стане малим залом театру оперети імені Козловського. Таким чином, й ім’я Івана Козловського буде увічнене і заклад культури наповниться новим змістом. А головне працівники цього закладу зможуть отримувати зарплату втричі більшу.

Зазначене рішення необхідно прийняти до кінця цього року, щоб вже в новому бюджеті м. Києва передбачити кошти на фінансування Театру оперети з урахуванням того, що в її складі тепер буде друга сцена. Тому проект рішення внесений до порядку денного сьогоднішньої сесії Київради.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.