Конфіскація квартир за несплату ж/к послуг – це тіньовий бізнес

21 грудня 2012, 07:44
Власник сторінки
журналіст
0
810

Опозиція у ВРУ зробить все можливе, щоб стати на захист найменш забезпечених українців...

У ВРУ зареєстровано законопроект № 1083 про запровадження мораторію на примусову реалізацію майна громадян за борги з житлово-комунальних послуг.  

Те, що економіка України в жахливому становищі – це факт. Але влада не має жодного морального права перекладати відповідальність за свої провали і не кваліфікованість чиновників в економічній діяльності на українську громаду. Це аморально, коли влада не може забезпечити кожного українця роботою, а пенсіонерів достойною пенсією, але забирає у них квартири за те, що вони не мають можливості вчасно заплатити за комунальні послуги.

Опозиція у ВРУ зробить все можливе, щоб стати на захист найменш забезпечених українців і не допустити розгулу тіньового бізнесу, мета якого забрати квартиру за борги і перепродати її «своїм людям» за меншу ціну. Відповідний законопроект разом зі мною готували також А. Павловський, Ю.Одарченко, В.Ар'єв, Д. Андрієвський та Ю. Стець.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.