Називаю безпечні для експлуатації ігрові «депутатські» майданчики

24 грудня 2012, 07:47
Власник сторінки
журналіст
0
614

З кількох десятків дитячих та спортивних майданчиків на Оболоні, що були збудовані під час виборчої кампанії кандидатами в народні депутати України, безпечними є лише 10, а сертифікованими всього 2.

З кількох десятків дитячих та спортивних майданчиків на Оболоні, що були збудовані під час виборчої кампанії кандидатами в народні депутати України, безпечними є лише 10, а сертифікованими всього 2.

Така відповідь надійшла на мій запит щодо проведення санітарно-епідеміологічної експертизи дитячих та спортивних майданчиків на Оболоні, що були збудовані під час виборчої кампанії кандидатами в народні депутати України.

Цікаво, що вся інформація щодо безпечності експлуатації та сертифікації була надана самими ж кандидатами в народні депутати, а не є результатами обстеження, як я вимагав.

Відтак, комунальними підприємствами по утриманню житлового фонду Оболонського району були отримані сертифікати відповідності на дитячі майданчики за адресами: вул. Прирічна, 5 та просп. Героїв Сталінграда, 42 та санітарно-епідеміологічні висновки щодо майданчиків за наступними адресами: вул. Л. Гавро, 5, вул. Мате Залки, 7/5, 1/2, вул. Зої Гайдай, 3 та 10, просп. Оболонський,12, вул. Маршала Тимошенка, 4-А, просп. Героїв Сталінграда, 27-А, вул. Богатирська, 14 та вул. Північна, 32. 

А як же інші майданчики? Чому влада не може сказати безпечні вони чи ні? Хто нестиме відповідальність вразі нещасного випадку, що може статися з дитиною через несертифікованість і невідповідність майданчика нормам експлуатації? Ця проблема, як ви розумієте стосується не лише Оболоні, але й всього Києва.

Тому я повторно звернувся до голови КМДА О. Попова з вимогою обов’язково провести санітарно-епідеміологічну експертизу дитячих та спортивних майданчиків, що були збудовані під час виборчої кампанії кандидатами в народні депутати України.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.