Питання Гостинного двору розглядають у ВРУ

25 грудня 2012, 14:59
Власник сторінки
журналіст
0
660

Влада робить все, щоб принизити Київ шляхом знищення його культурного надбання та історичних цінностей...

На засіданні Комітету ВРУ з питань культури і духовності, який вперше засідав у новому складі новообраних депутатів ВРУ VII скликання, крім організаційних питань було прийняте рішення про створення робочої групи з вивчення ситуації, яка склалася навколо Гостинного двору.

До складу робочої групи крім мене увійшли народні депутати О. Доній та В. Яворівський. 

Метою робочої групи є створення законопроекту, який би унеможливив перебудову та реконструкцію Гостинного двору як унікального об’єкту культурної спадщини. Вже на наступне засідання Комітету нами будуть підготовлені відповідні зміни до законів.

Ситуація навколо Гостинного двору носить глибоко політичний характер. Влада робить все, щоб принизити Київ шляхом знищення його культурного надбання та історичних цінностей. Я та мої колеги, громадські активісти, докладаємо максимум зусиль для захисту Гостинного двору. Але вирішити це питання можна шляхом, наприклад, повернення Гостинному двору статусу об’єкта культурної спадщини, що не підлягає приватизації.

Ініціатором створення робочої групи був член Комітету з питань культури і духовності О. Доній.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.