Учні в школах харчуються в кредит

27 грудня 2012, 12:36
Власник сторінки
журналіст
0
699

Місто чотири місяці не може розрахуватися з постачальниками продуктів харчування в київські школи.

Учні в школах протягом чотирьох місяців харчуються  в кредит через те, що київська влада чотири місяці не може розрахуватись з компаніями, які постачають продукти харчування у школи столиці. Постачальники дітей готують, а гроші не отримують.

Як відомо, на харчування однієї дитини влада виділяє 7 грн. в день. 

Це ганьба для міста, коли в бюджеті не має грошей навіть на харчування дітей. Влада виділяє шалені кошти на проведення святкувань та на феєрверки, а при цьому грошей, щоб оплатити обіди дітям не має?

Я звернувся до голови КМДА О. Попова з вимогою терміново виділити гроші на погашення заборгованості постачальникам продукції харчування у київські школи.

Якщо чиновники вкотре скажуть, що у міста дефіцит бюджету, то депутат пропонує владі міста затримати зарплату керівникам міста та районних адміністрацій і розрахуватися з чотирьохмісячною заборгованістю перед постачальниками продуктів харчування для дітей до кінця цього року. Адже саме чиновники винні у поганому господарюванні містом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.