Табачник - це завжди погано

03 січня 2013, 07:11
Власник сторінки
журналіст
0
1359

Деякі опозиціонери закликали своїх колег не голосувати за позбавлення депутатських повноважень Д. Табачника у зв'язку з перепризначенням його главою Міносвіти...

Дмитро Табачник завдасть шкоди Україні, де б він не знаходився, що в Парламенті, що в Кабміні. Тому навіть ідея опозиції - залишити міністра у Верховній Раді депутатом - не є ефективним вирішенням проблеми.

Ви ж чули пропозицію про те, що, мовляв, краще Табачника залишити у ВРУ, бо він нібито у Парламенті, менше шкоди країні завдасть. Позиція в цілому правильна, і тут я її підтримую. Але, з іншого боку, Табачник - це шкода для країни в будь-якому місці.

Нагадаю, за проект Постанови про дострокове припинення повноважень народного депутата України Табачника Д.В. (№1009-2) - за основу та в цілому проголосувало 226 народних депутатів при 226 необхідних для прийняття рішення. Проти: 119, утрималися: 1, не голосували: 49.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.