Ворота незаконного будівництва впали під тиском громади

03 січня 2013, 13:22
Власник сторінки
журналіст
0
1274

Сьогодні почалась безстрокова акція протесту на березі озера Тельбін на Березняках під гаслом: «Вийди на вулицю і поверни собі місто!»...

Сьогодні почалась безстрокова акція протесту на березі озера Тельбін на Березняках під гаслом: «Вийди на вулицю і поверни собі місто!».

Під час акції громада зламала паркан будівельного майданчика і вперше змогла потрапити на територію будівництва. З побаченого стало зрозуміло, що навіть підготовчі роботи з будівництва хмарочосів знищують озеро.

На моє велике задоволення акцію підтримали всі опозиційні сили Києва. Були присутні прапори і «УДАРУ», і «Свободи». ВО «Батьківщина» традиційно прийшла без прапорів, оскільки ми вважаємо що об’єднання громадськості це справа не політична, а громадська.

В акції протесту брали участь навіть діти, які розмалювали будівельний паркан та будівельну техніку на території незаконної забудови. Депутат зазначив, що настрій у громади говорить про те, що люди не поступляться. 

Я радив би забудовнику обрати інше місце для будівництва - подалі від озера. Адже озера Києва – це золотий екологічний фонд столиці, вони всі перебувають в жахливому стані, як в Дніпровському, так і Оболонському районах, де їх найбільша кількість. Поки громадськість не стане на захист цих озер їх будуть знищувати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.