Змусимо владу сідати на звичайні унітази)))))

09 січня 2013, 13:59
Власник сторінки
журналіст
0
894

І соромитись - золотих)))))

Імовірність того, що українські чиновники найближчим часом  обміняють свої коштовні зарубіжні авто на транспортні засоби вітчизняного виробництва сьогодні здається не занадто фантастичною. Ви, певно, читали, що мій (з Павловським та Стецем) законопроект готова підтримати навіть ПР) 

На цей процес впливатиме навіть не натиск Опозиції та висунутий на розгляд Верховної ради законопроект №1122 про внесення змін до Закону України "Про державну службу" (щодо використання службового транспорту), а суспільна думка, яка відіграє дедалі більшу політичну роль. 

В умовах рецесії та поглиблення кризи представники влади почали все більше звертати увагу на ставлення суспільства до умов існування керманичів країни.  Доказом цього є навіть нещодавня відмова «улюбленця долі» – новообраного віце-прем’єр міністра Сергія Арбузова від просторих та комфортних апартаментів, що на Грушевського після того, як про них джізналась громадскість.

Й навіть не зважаючи на те, що торік, неймовірними зусиллями  представникам правлячої більшості в Парламенті вдалося відкласти ратифікацію Закону про розкіш, сьогодні вони почали чітко усвідомлювати що кожен придбаний та встановлений ними в приватній заміській резиденції золотий унітаз знаходиться під прицілом суспільної думки й готовий в будь яку мить вибухнути під час реалізації фізіологічних потреб власника.

Коли ми - громада - небайдужі, влада сідає на звичайні унітази, а коли ми мовчимо, віддає перевагу золотим))))

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.