Але ж і звички у нашої Верховної Ради

09 січня 2013, 17:08
Власник сторінки
журналіст
0
1306

Я не збираюсь завтра підтримувати жоден запропонований проект Закону чи Постанови

Сьогодні, в кінці робочого дня я не бачу жодного із законопроектів, які завтра будуть подані на розгляд сесії. Керівництво ВРУ порушує всі демократичні норми, позбавляючи мене можливості усвідомлено приймати рішення по тому  чи іншому законопроекту. 


Це нехтування не лише моїми правами, а й правами моїх виборців, які обирали мене не для натискання кнопок «втемну», а для усвідомленого голосування за вивчені законопроекти. Тому завтра я не голосуватиму за жодне рішення.

Сподіваюсь, що завтра лідери всіх опозиційних фракцій публічно озвучать таку ж позицію та не голосуватимуть за жоден законопроект.

На засіданні фракції я закличу всіх членів фракції «Батьківщина» не підтримувати жоден законопроект на завтрашній сесії Верховної Ради, адже вони не були завчасно подані для ознайомлення.

Голосувати за невивчені законопроекти так само аморально, як і голосувати чужою карткою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.