Янукович повинен якнайшвидше призначити міністра культури

10 січня 2013, 07:31
Власник сторінки
журналіст
0
745

Я звернувся до Президента України з вимогою якнайшвидше призначити міністра культури...

Я розумію, що на сьогодні немає кандидатури, яка могла б працювати на цій посаді. Але поки не призначено міністра культури в цій сфері може статися купа проблем. Саме тому я звернувся до Януковича з вимогою якнайшвидше призначити людину, яка б відповідала за культуру в Україні.

Наразі існує багато проблем, які потребують термінового вирішення. В тому числі питання реконструкції Гостинного двору, забудова на схилах Дніпра торговельним центром у вигляді Президентського вертодрому, яким Янукович так і не користується.

Президент мало не в перший же день призначив керівників всіх міністерств, де справа стосується переважно економічних інтересів провладних олігархів. А от Міністерство, яке могло б підтримати культуру та зберегти пам’ятки, вже понад місяць перебуває обезголовленим.

Незважаючи на коротку лаву запасних, Президент має терміново прийняти хоч якесь рішення, тому що Міністерство культури України надалі не може бути без міністра. Крім всього іншого, відсутність міністра культури ускладнює роботу депутатського корпусу, якому немає до кого звертатись щодо вирішення проблем у сфері культури.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.