Вчора через сесію ВР не встиг відреагувати на головну подію дня

12 січня 2013, 07:57
Власник сторінки
журналіст
0
2160

Нарешті основний оплот Януковича почав атакувати

Про те що «донецькі» почали виказувати своє незадоволення діями Януковичів, ще донедавна «вінценосної родини» здатної перетворити їх життя на казку, стало очевидно ще в період тогорічної передвиборчої кампанії до Верховної ради. Тоді, коли мешканців східного регіону, особливо тих, хто знаходиться на державній службі чи працює у бюджетних установах в різний спосіб, навіть методом погроз розправи, звільнень з роботи та відбирання особистого майна, змушували  голосувати за Партію регіонів та її мажоритарних кандидатів, подекуди виникали поодинокі випадки громадської непокори. Але навіть на фоні загального сприйняття Партії регіонів як ворожої, вони носили перманентний характер та регіонали ще знаходили сили та можливості пригальмувати процес бродіння в масах їм с свій час абсолютно покірних та не допустити публічної огласки.

Сьогодні ситуація докорінно змінилась, межа критичної маси пройдена и стримувальну греблю прорвало. Про це свідчить вчорашня акція громадської непокори, ініційована гірниками шахти «Червоний партизан» що на Луганщині, членами Незалежної профспілки гірників, звільненими напередодні, які захопили кабінет директора копальні  з вимогою термінової зустрічі із власником об'єднання ДТЕК "Свердловантрацит", мільярдером Ринатом Ахметовим та губернатором Луганської області Володимиром Пристюком. Доведені до межі гірники рішуче вимагали не закривати копальню та повернути на роботу усіх працівників, звільнений під час реорганізації переданого в приватні руки підприємства.

Акція миттєво набула широкого розголосу в ЗМІ та резонувала у суспільстві. Здається, своєю рішучістю гірники, а разом із ними й решта українців наче вигукнули: «Януковичі стережеться, бо саме з сьогоднішнього дні, розпочався стрімкий відлік існування карткового палацу, оснащеного золотими унітазами та височенними парканами,й найближчим часом саме,  відданий вам електорат доскочу наситившись вашими брехливими та примітивними демагогіями,  розпочав пидалювати ситуацію щодо згуртовування українців в реалізації спільно очікуваного моменту – потоплення узурпаторів в їхніх власних золотих унітазах, придбаних за гроші того самого зрадженого електорату.

Вихід знайшли - вдали, що нічого не було, нічого не планувалось, що народ дурний і нічого не зрозумів, а власникі білі і пухнасті.... Але народ не дурний.... Просто переод однієї дощинки і однієї сніжнинки вже минув... Наближається періорд дощів і снігопадів на голову цієї влади яка невідділима від бізнесу.... 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.