Реформи ?

12 січня 2013, 11:10
Власник сторінки
соціальний експерт
0
1691

Вони роблять все можливе, щоб вкоротити життя "лузерам" та "особам на стадії доживання"

Вона прийшла не за грошима...         - Зараз принесли нові квитанції за комунальні послуги, треба віддати майже половину пенсії! Як же мені жити далі?! Ціни на їжу, на саме необхідне зростають щодня! – плакала в моїй депутатській приймальні маленька, худенька пенсіонерка. І таких відвідувачів- що прийшли не за матеріальною допомогою, а за правдою і справедливістю - стає все більше. Не тільки стареньких, а й молодих. Молоді зараз значно важче знайти роботу                                                                              Гірка правда в тому,що «неконкурентноздатне» населення нинішній біло-голубій владі просто заважає "будувати нову країну".  Вони роблять все можливе, щоб своїми "реформами" вкоротити життя "лузерам", "особам на стадії доживання" (тобто, пенсіонерам).  До того веде захмарне зростання комунальних тарифів і цін на продукти харчування при фактичному заморожуванні пенсій, заплат, стипендій.    Але і цього владі мало, уряд Азарова законом про державний бюджет на 2013 рік  суттєво обмежив  соціальні виплати і пільги шістнадцятьом категоріям громадян, починаючи з чорнобильців, афганців, ветеранів, інвалідів та дітей війни й закінчуючи міліціонерами, лікарями, вчителями.

Так звані "реформи" сприяють зубожінню, вимиранню та деградації значної частини населення України. Відповідальність за це повина нести уся "владна вертикаль" Партії регіонів на чолі з Януковичем. 

При цьому власні статки міністрів і олігархів за три роки влади Януковича зросли в тричі і більше. Більшу частину доходів вони, уникаючи оподаткування, ховають в офшорних зонах. А нам кажуть, що грошей на індексацію зарплат, пенсій, стипендій хоча б на рівні справжньої інфляції  нема і не передбачається.

Освіта і сім’я деградує. Справа не тільки в переписуванні історії Табачником, але й в тому, що виховати повноцінну особистість та громадянина за жалюгідні копійки казенної зарплатні можуть лише одиниці, подвижники. Решта педагогів опустили руки, залишили молодь сам на сам з блатною вуличною субкультурою хамства, агресії, паління, алкоголю,наркотиків. 

В результаті "реформ Януковича" влада прагне отримати ідеального підданого - малоосвіченого, без історії і культури, який все життя буде працювати за мінімальну мізерну платню, вчасно сплачувати податки і квартплату та помре на наступний день після виходу на пенсію. 

Після цього керівництво держави ще й щиро дивується, чому за минулий рік скоротилась народжуваність і зросла смертність, чому зростає соціальне напруження.

Щоб збити хвилю народного обурення влада вирішила йти шляхом репресій та арешту лідерів опозиції.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,справедливость,реформа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.