Тимошенко не припиняла акцію непокори

15 січня 2013, 14:18
Власник сторінки
журналіст
0
928

Вся офіційна інформація, що надійшла від пенітенціарної служби стосовно змін, які відбулися у місцях ув’язнення та лікування Юлії Володимирівни, не відповідає дійсності...

Між мною та Євгенією Тимошенко, яка наразі перебуває поруч із незаконно ув’язненою Юлією Тимошенко, відбулася телефонна розмова, в якій Євгенія доручила мені від імені Юлії Володимирівни оприлюднити інформацію про те, що жодна вимога лідера опозиції не виконана.

Вона запевнила, що ніякого припинення акції непокори Ю.Тимошенко не відбулося. Камери спостереження в палаті лікарні, де наразі перебуває Юлія Володимирівна, і досі присутні. Начальник караулу - чоловік - так і не отримав вказівку не проходити в приміщення, де знаходяться ув’язнені жінки. Вільний доступ до телефонного зв′язку, який передбачений законом, не забезпечений.

Зважаючи на свідчення Ю.Тимошенко, вся офіційна інформація, що надійшла від пенітенціарної служби стосовно змін, які відбулися у місцях ув’язнення та лікування Юлії Володимирівни, не відповідає дійсності.

Також Ю. Тимошенко просила передати, що аморальні дії і приниження, ініційовані щодо неї В. Януковичем – це не приниження її особисто, а приниження країни і вияв аморальності Президента України.

Оскільки інформація надана вранці керівником Качанівської колонії виявилась неправдивою, наш колега Арсен Аваков зареєстрував звернення до керівника тюрми з вимогою надати, згідно Закону України «Про статус народного депутата України», можливість терміново на власті очі побачити приміщення, в якому перебуває Ю. Тимошенко.

Нагадаю, 8 січня Ю.Тимошенко заявила, що розпочинає акцію громадянської непокори у зв’язку із порушення її громадянських прав.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.