Будівництво на вул. Юності триває всупереч відсутності дозволів

17 січня 2013, 13:05
Власник сторінки
журналіст
0
1176

Забудовник продовжує втілювати в життя план на кшталт «Еліта-Центр»

Не зважаючи на заборону КМДА та скасування Інспекцією держархбудконтролю реєстрації декларації про початок будівництва на вул. Юності у Дніпровському районі, забудовник продовжує будівельні роботи.

Також КМДА направила звернення до Прокуратури м. Києва з вимогою вжити заходів прокурорського реагування стосовно факту порушення законодавства.

Проте, не зважаючи на всі ці заборони та не маючи дозволів на зведення цього будинку, забудовник продовжує втілювати в життя план на кшталт «Еліта-Центр». Більше того, в цьому місці не може бути побудована жодна будівля. Але забудовник вже продає квартири в будинку, як такому, що скоро буде зведений.

Як повідомили жителі навколишніх будинків, які виступають проти згаданого незаконного будівництва, днями забудовник розвісив по району оголошення, в якому запрошує всіх на презентацію проекту новобудови, де нібито планує ознайомити громаду зі строками його виконання. «Це означає, що забудовник не відступає від ідеї прокрутити чергову житлову аферу в м. Києві.

В оголошенні датою проведення презентації вказано «субота, 20 січня 2013 року».

Але ж в суботу буде не 20 число місяця, а тільки 19 січня. Думаю, забудовник навмисно вказав неправильну дату, аби дезінформувати людей.

Оскільки, вочевидь готується житлова афера, більше того проходять рекламні акції щодо зведення будівлі, дозволів на будівництво якої забудовник немає я звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою вжити заходів прокурорського реагування направлених на припинення цієї афери.

Нагадаю, згадане будівництво розпочате у дворах житлових будинків без згоди на це мешканців сусідніх будинків. Крім протестів громади, незаконність цієї забудови підтвердила також КМДА, яка повідомила, що орендна угода забудовником була підписана незаконно, проект будівництва не пройшов необхідних експертиз – він не погоджений з Планом містобудування, а навколо майбутнього будинку відсутня прибудинкова територія.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.