Не хочу, щоб через Януковича Оболонь була паралізована

22 січня 2013, 07:44
Власник сторінки
журналіст
0
485

Оболонці, як ніхто, кожного дня відчувають на собі паралізованість транспорту через кортеж Януковича

Я та народний депутат А. Паловський  зареєстрували у Парламенті законопроект № 2047 про внесення зміни до статті 26-1 Закону України «Про дорожній рух» (щодо тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів).

Проектом Закону вносяться зміни до Закону України «Про дорожній рух» – зменшується час, на який дозволяється обмежувати або забороняти дорожній рух під час проїзду окремих осіб, щодо яких здійснюється державна охорона, а також встановлюється заборона перекривати дорожній рух у час-пік з 7.30 до 9.00 та з 17.30 до 19.00.

Оболонці, наприклад, як ніхто, кожного дня відчувають на собі паралізованість транспорту через кортеж Януковича. Адже, не зважаючи на побудований вертолітний майданчик, Президент і надалі продовжує їздити через Оболонь зі свого Межигір’я.

Якщо В. Янукович не користується вертолітним майданчиком, то його необхідно знести, а не перетворювати у торгово-розважальний комплекс, до чого ведеться.

Президенту слід визначитись: якщо вертодром йому не потрібен і він і надалі їздитиме автошляхами, то майданчик необхідно знести. Якщо ж Янукович все-таки користуватиметься вертольотами, то хай пересідає на них і не псує життя звичайним людям, Оболонцям зокрема.

Цілями зазначеного законопроекту є забезпечення конституційності рівності прав громадян, наближення правил організації дорожнього руху до практик європейських країн, покращення стану дорожнього руху у частині зменшення кількості заторів на дорогах, мінімізація перешкод для руху широкого кола учасників дорожнього руху, покращення екологічної ситуації.

Для прикладу, у Німеччині кортеж канцлера зобов’язаний дотримуватися всіх правил дорожнього руху, у Франції кортеж президента також дотримується правил дорожнього руху, а на перехрестях користується такими ж перевагами при проїзді, як автомобіль медичної допомоги чи пожежна машина. За такими ж нормами регулюється рух автомобільним транспортом керівників держав Великобританії, Австрії, Бельгії тощо.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.