Щодо пошкодження мого автомобіля кримінальну справу не відкрито

23 січня 2013, 11:18
Власник сторінки
журналіст
0
597

Депутатська недоторканість існує тільки для провладних депутатів(

Прокуратура Києва не вважає пошкодження мого автомобіля порушенням закону.

За результатами досудового розслідування вказане кримінальне впровадження закрито через відсутність події кримінального правопорушення. Така відповідь надійшла від прокуратури Києва на моє звернення стосовно пошкодження невстановленими особами мого автомобіля марки «ГАЗ-53», який відповідно до Закону України «Про статус народного депутат України», як власність народного депутата, є недоторканим.

Як відомо, мій власний автомобіль блокував вхід до Гостинного двору, заважаючи забудовникам проводити будівельні роботи. Невідомі особи, які діяли в інтересах забудовника, вдерлися до автомобіля та перемістили його в інше місце, розблокувавши вхід до Гостинного двору.

 «Відсутність події» – значить не було нічого. Цей злочин і справді «нічого» в порівнянні із силовим вигнанням народних депутаток з приміщення лікарні, де перебуває незаконно ув’язнена Ю.Тимошенко та заборона адвокату Юлії Володимирівни, який теж є нардепом, покидати межі України. Але як бачите всі ці факти свідчать про те, що влада робить все для того, щоб не дати можливості народним депутатам використати надані їм по закону права, щоб протистояти владі.

Нагадаю, як свого часу рейдери, що захопили книгарню «Сяйво», півроку блокували доступ до приміщення двома величезними КрАзами і міліція нічого не могла з ними зробити, оскільки автівки були орендовані народним депутатом.

 Депутатська недоторканість існує тільки для провладних депутатів. А для опозиції – це тільки теорія.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.