Знов Лебідь, Рак та Щука?

28 січня 2013, 10:47
Власник сторінки
журналіст
0
417

Репутати різних рівнів тягнутимуть у різні боки?

Київська "Батьківщина" провела конференцію, де висунула кандидатів до Київради. Дивно, що не запитали думку 10 нардепів-батьківщинівців, що перемогли у Києві і вже мають забов'язання перед громадою.

Ми, нардепи, впевнені, що має бути створена команда, яка працювати на місто: нардепи + депутати Київради. Ми підписали відповідне звернення на О.Турчинова і А.Яценюка.  На жаль, нашу думку не запитали, наші пропозиції не захотіли почути, нас на конференцію не заппросили.

Я буду наполягати, щоб кандидатами від опозиції до Київради по Оболоні йщли ті люди, які працюватимуть зі мною в одній команді, щоб не було , як у байці Крилова про Лебідя, Рака та Щуку. А хто як з активістів "Батьківщини" може працювати, я знаю, бо бачив кожного з них в передвиборчій роботі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.