Оголосив конкурс з надією на те, що він не відбудеться

05 лютого 2013, 14:32
Власник сторінки
журналіст
0
1022

Вперше в моєму житті я розпочинаю проект, який мені не хотілося реалізувати...

Я спільно з Тиждень.ua та мережею «Книгарня Є» оголосив для парламентських фотокореспондентів, операторів та журналістів фотоконкурс «Кнопокодав року», який триватиме з 5 лютого по 15 березня 2013 року.

Вперше в моєму житті я розпочинаю проект, який мені не хотілося реалізувати.

Мені хотілося б, щоб у Парламенті не було жодного «кнопкодава», щоб у ВРУ ввели сенсорну кнопку і жоден нардеп не міг голосувати двома картками. Але поки така небезпека є, ми розпочинаємо цей конкурс і в той же час сподіваємося, що переможців у ньому не буде, адже хочеться, щоб із введенням сенсорної кнопки конкурс став неможливим. Поки що, на жаль, поведінка провладної більшості свідчить про те, що він таки відбудеться. 

Поки віз не рушив з місця, необхідно, щоб громада знала «кнопкодавів» в обличчя, адже понад 90 % українців виступають проти «кнопкодавства» у Парламенті.

За умовами конкурсу необхідно зафіксувати порушення Регламенту ВРУ окремим «кнопкодавом» або групою «кнопкодавів», що засідають у Верховній Раді України нового скликання та голосують за прийняття рішень чужими картками. Надіслати відповідне фото на сайт Тиждень.ua. 

Якщо Ваше фото отримає найбільше визнання у соціально-активної спільноти, представленої в мережі Facebook, на вас чекає винагорода – сертифікат на придбання книжок в мережі «Книгарня Є», інші призи та участь у фінальній фотовиставці, яка експонуватиметься в мережі «Книгарня Є» і подорожуватиме Україною (Київ, Харків, Вінниця, Тернопіль, Івано-Франківськ, Новоград-Волинський, Львів).

Під час відкриття фотовиставки будуть оголошені імена найпопулярніших та найяскравіших «кнопкодавів», зображених на роботах-переможцях фотоконкурсу. «Кнопко дави», зображені на роботах-переможцях фотоконкурсу отримають спеціальні відзнаки від організаторів конкурсу – Сертифікат «Кнопкодав року».

З детальними умовами акції всі бажаючі взяти в ній участь можуть ознайомитися на сайті http://tyzhden.ua/Knopkodavy/ .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.