Кучмі мстять за Тимошенко?

21 лютого 2013, 13:17
Власник сторінки
журналіст
0
1577

У Януковича і своїм несолодко...

На Кучму тиснуть.... Його не випустили за межі України... Несподіванка? Щось нового "нарили"? Навряд чи... Скоріш за все, влада ініціювала новий тиск на Кучму з єдиною метою – покарати за необережне висловлювання на телеканалі "Росія" щодо непричетності лідера опозиції Юлії Тимошенко до справи Щербаня. Крім того Кучма звинуватив владу у діях, спрямованих на погіршення ставлення світової спільноти до України, чим зрозуміло і викликав у Януковича нестерпне бажання дати чергову команду «фас!».

Спочатку кинули за грати лідерів опозиції, потім фактично позбавили опозиційних депутатів недоторканості (побиття, кримінальні справи, тощо), потім спроба позбавити мандатів своїх незадоволених - Балогу і Домбровського... Тепер тиск на свого "попередніка" і, зрозуміло, на зятя Пінчука, який не догодив Януковичу незручними темами в Давосі, з якого Хведоровичу довелося швиденько втекти... Ну і медіа-холдинг! На всяк випадок, щоб ЗМІ Пінчука-Кучми були ще лояльнішими...

 Важко опозиції... Але у Януковича і своїм, якщо вони не "сім'я", несолодко...

 То, може, час поєднати зусилля і викинути геть шейха усіх януковичів і хранителя пеньків та золотого унітаза?

 

 

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.