Влада відпрацьовує методи фальсифікації на місцевих виборах

05 березня 2013, 10:32
Власник сторінки
журналіст
0
1487

Розглядаю злочинні дії влади, які сталися до початку виборів у Кіровоградську обласну раду, як тренування перед виборами у Києві.

Нагадаю, що у зв’язку зі смертю 20 листопада 2012 року депутата від «Батьківщини»,  екс-голови Кіровоградської обласної лікарні Миколи Шевчука,  який був доведений владою до смерті, адже його як керівника лікарні за півроку до пенсії спочатку звільнили із роботи, а потім втягнули в судові «розборки», 3 лютого на виборчому окрузі №17 відбулися вибори депутата до  Кіровоградської обласної ради. На місце померлого депутата від «Батьківщини» був висунутий завідуючий хірургічним відділенням обласної лікарні Олександр Шевчук, який і переміг на виборах із розривом у 267 голосів (відповідно до протоколів з мокрими печатками).

Але підконтрольні владі комісії прийняли рішення не враховувати 40% бюлетенів, чим забезпечили результат на користь заступника губернатора, провладного кандидата Олександра Черняховського.

На моє переконання, опозиція , передусім київська,повинна не лише захистити вибір кіровоградців, але й глибоко проаналізувати досвід фальсифікацій на цьому та на інших округах по Україні.

Це необхідно зробити, оскільки саме ці технології будуть застосовані під  час проведення виборів у Києві, адже  за попередніми даними, в Київраді буде не менше 105 депутатів, зі 120 можливих, від опозиційних сил.

Без фальсифікацій вибори в Києві для нинішньої влади безглузді. Саме тому провладні сили так активно відпрацьовують технології фальсифікування по всій Україні.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.